Op zoek naar zwemvijver of zwembad?

zwemvijver of zwembad
zwemvijver.
Het zwembad met biologisch gezuiverd water. 1 2 3 4. Samen werken we aan jouw droomvijver. Bij al onze zwemvijvers zetten we in op groenbeleving. Hierdoor geniet je altijd van een ecologisch resultaat. Daarbij luisteren we graag naar jouw wensen en verwachtingen voor het ontwerp. Tot op heden hebben wij diverse prachtige projecten opgeleverd. Wellicht vind je in onze referenties een zwemvijver die jou inspireert voor je eigen ontwerp. Hoe ziet de zwemvijver van je dromen eruit? Laat het ons weten door te bellen naar 32 2 657 77 31. Daarnaast sturen we ook graag onze gratis brochure naar je toe voor meer informatie over een zwemvijver, groengevel of groendak.
De voor en nadelen van een zwemvijver Zimmo.
Schat je woning. Zoek een vastgoed professional. Dieren in huis. Bouwen en renoveren. Investeren in vastgoed. U bent hier: Home Exterieur De voor en nadelen van een zwemvijver. De voor en nadelen van een zwemvijver. Facebook Twitter Email LinkedIn RSS. By Zimmo redactie on 20/07/2018 Exterieur, Zwembad Welness. Twijfel je nog tussen een zwembad en zwemvijver? In dit artikel focussen we op de zwemvijver. We leggen je uit wat het is én lijsten de voor maar ook de nadelen voor je op. Een zwemvijver is een vijver die zo is ingericht dat je er ook kunt in zwemmen. Een soort tuinvijver die voldoende groot en diep is zodat je erin kunt plonsen of baantjes trekken. Het grootste verschil met een zwembad is dat een zwemvijver geen chloorinstallatie nodig heeft. Het water blijft proper door een biologisch zuiveringssysteem. Je hebt immers altijd twee delen in een zwemvijver: een zwemgedeelte en een filtergedeelte. In het filterdeel zitten planten en poreuze stenen die het water filteren. Het propere water wordt vervolgens in het zwemdeel gepompt. Een zwemvijver past in elke tuin.
Hybride zwemvijvers Cockheyt Biopools.
Wij bieden u een prachtige hybride zwemvijver, compleet door u samengesteld, die volledig voldoet aan al uw wensen. Together we build your dreams! Als je het ganse jaar wil genieten van een pareltje in eigen tuin is het niet aangewezen om dit af te dekken met een rolluik. Wij bieden je dé oplossing om optimaal te genieten van het zicht én het optimale behoud van de warmte. Verdamping is de voornaamste bron van energieverlies en zorgt ervoor dat een zwembad langdurig verwarmd moet worden. Het vloeibare rolluik is een 100 % biologisch afbreekbaar product dat een laagje van 1 à 2 molecule dik bovenop het wateroppervlak vormt en een hogere kooktemperatuur heeft dan het zwembad of vijverwater zelf.
Zwemvijvers Cools.
Kiezen voor een zwemvijver is kiezen voor zorgeloos zwemplezier. Een zwemvijver of ecologisch zwembad betekent het hele jaar rond genieten met een minimum aan onderhoud. Onze zwemvijvers gebruiken een natuurlijke filter, waardoor het water zuiver blijft zonder chemische producten. Zo bespaart de natuur je een hoop onderhoudswerk én kosten!
Zwembad zwemvijver STALMANS bvba Westerlo.
Stalmans bvba specialiseerde zich de voorbije jaren in de aanleg van zwembaden en zwemvijvers. Daar waar de ene kiest voor het heldere, verwarmbare water van een zwembad vindt de ander eerder zijn heil in het rustgevende, natuurlijke van een zwemvijver.
Zwemvijver Aanleggen Zwemvijver maken Buitenlevengevoel.nl.
Stap 9: Wel of geen vissen? Bij een vijver horen natuurlijk vissen. Maar bij een zwemvijver? In principe hoeven daar geen vissen in. Het kan echter wel, maar dan moet je er rekening mee houden dat je dus ook tussen de vissen moet zwemmen. Hoewel vissen dus optioneel zijn, zijn veel andere dieren en insecten dat niet. Zij worden aangetrokken door het water en door de planten en zullen zich ongetwijfeld gaan nestelen in jouw vijver. Laat dit je echter niet afschrikken. De meeste dieren en insecten zijn banger voor jou dan jij voor hen. Stap 10: Onderhoud. In principe is je zwemvijver zelf aanleggen nu helemaal klaar. Het enige wat nog rest is de pomp aansluiten, zodat het water in beweging komt en de moerasfilter zijn werk kan doen. Hoewel een zwemvijver over het algemeen weinig onderhoud nodig heeft, is het ook weer niet zo dat je helemaal geen onderhoud hoeft te plegen. Bladeren die in het water gevallen zijn kun je er bijvoorbeeld uitscheppen met een hark en eventuele algen kun je met een stok verwijderen.
Zwemvijver: beter dan een zwembad?
De zwemvijver is wel veruit de meest ecologische keuze. Het grote verschil is het filtersysteem. Deel dit artikel. We dromen allemaal van een zwembad in de tuin, met poolhouse en een fijn tuinsalon. Maar is dit wel zo milieuvriendelijk? Gelukkig is er ook een ecologischer alternatief: de zwemvijver. Hoe werkt dat, een zwemvijver? Een zwemvijver bestaat net als een zwembad in de eerste plaats uit een waterpartij. Die kan je een strakke vorm geven door te kiezen voor een betonnen of gemetselde kuip. Maar je kan ook zoals bij vijvers kiezen voor een uitgegraven put met schuine wanden, waterdicht gemaakt met een soort rubberen zak in EPDM. Het grootste verschil met een klassiek zwembad of een traditionele tuinvijver zit in het filtersysteem. Dat werkt niet met een zand of andere filter, maar met een grote, aparte biologische filterzone die minimaal een derde van de zwemoppervlakte bedraagt.
Een zwembad of zwemvijver met natuurlijk water? Kies dan voor Biotop!
Met een brede keuze uit afmetingen, kleuren en accessoires geven we u de mogelijkheid uw eigen droomzwembad samen te stellen. Biotop zwembad of zwemvijver. Biotop staat voor een behoedzame en respectvolle omgang met de natuur. Dat hoeft echter niet ten koste te gaan van uw zwemplezier.
Zwembad Zwemvijver Vijver Siervijver Visvijver Horta.
Tijdens de koude maanden wordt een zwembad meestal afgedekt, maar een zwemvijver blijft ook dan gewoon een onderdeel van je tuin. Zo beleef je het hele jaar door plezier aan je zwemvijver. Producten voor aanleg en onderhoud van je zwemvijver kan je vinden in heel wat Horta winkels. Enkele foto's' van zwemvijvers gerealiseerd door Horta Wingene. Leg een siervijver in je tuin. Een siervijver gevuld met mooie waterplanten of met vissen kan je in zowat elke tuin aanleggen. Je maakt de vijver immers zo groot of zo klein dan je zelf wenst. Je kan kiezen voor een strakke rechte vijver of voor een vijver met een grillige vorm. Zelfs met een hele kleine vijver kan je al een fantastisch resultaat bereiken.
Zwemvijvers biologische zwembaden Pura Vida uit Mol.
Biologische zwembaden zijn een geëvolueerd type van zwemvijvers. Dit is het type dat het best past bij mensen die alle comfort wensen. Ze zijn bedoeld voor mensen die meer op luxe gesteld zijn: zij wensen een zwemparadijs voorzien van de nodige voorzieningen. Biologische zwembaden passen volledig in de tendens naar welness. Biologische zwembaden zien er ongeveer uit als klassieke zwembaden. Het enige belangrijk verschil zit in de filtering die hier 100% biologisch gebeurt. De wanden zijn meestal loodrecht. Meestal wordt er daarom gewerkt met beton en betonsteen als basisconstructie. Filtersysteem gebaseerd op de natuur.

Contacteer ons

+  stand 9m2
+  peignoir homme personnalisé
+  afzuigkap filter
+  afzuigkap onderdelen
+  henry stofzuiger
+  zwemvijver of zwembad
+  nilfisk gm80p